Суми Інформ

Золото Кубку України з греко-римської боротьби забрав мешканець Кривого Рогу!

Золото Кубку України з греко-римської боротьби забрав мешканець Кривого Рогу!
12412 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно відбулись чергові змагання з греко-римської боротьби. Кубок України проводили протягом 9-10 лютого у місті Черкаси. Вихованець дитячо-юнацької спортивної школи №9 Дмитро Васецкий отримав абсолютну перемогу. Тож вітаємо юного спортсмена з такою вагомою перемогою на його шляху. Про його досягнення повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту.

Змагання проходили в декількох категоріях. Протягом кожного з поєдинків Дмитро показав себе, як справжній чемпіон та набрав максимальні оцінки в суддів. Звісно, йому шкода, що рідні не мали змоги особисто побачити його досягнення. Адже через карантинні обмеження в залі мали право перебувати лише учасники та тренери. Також постійно поряд чатували медики, які могли б надати невідкладну допомогу у випадку, якщо комусь стане погано. Проте, на щастя, цей турнір пройшов без особливих труднощів. Адже кожну команду представляли справжні професіонали, які тренуються майже постійно. Вони виявилися витривалими, сильними та майже непереможними, як переконує Дмитро. Він пишається тим, що зміг поборотись за перемогу з такими сильними суперниками. Тож тепер він планує тренуватись же відданіше та прагне спробувати підкорити міжнародні змагання.

Департамент щиро привітав переможця та весь центр. Особливо вони відмітили роботу тренера, який займається спортивною підготовкою спортсмена. Вони переконані, що нам є ким пишатись, якщо нас представляють такі спортсмени. Ми також приєднуємось до всіх їхніх привітань та бажаємо юнакові нових звершень. Сподіваємось, що ще неодноразово почуємо про його перемоги та зможемо разом із ним вболівати за його кроки вперед. А поки зичимо здоров’я та гарних тренувань.


Мої відео