Суми Інформ

Новий народний депутат від партії “Слуга народу”!

Новий народний депутат від партії “Слуга народу”!
13933 ПЕРЕГЛЯДІВ

11 лютого, під час свого з'їзду партія «Слуга народу» висунула спортсмена-важкоатлета Василя Вірастюка кандидатом в народні депутати України на проміжних виборах в Івано-Франківській області (округ № 87). Про це розповіла Євгенія Кравчук.

«Це справжній патріот, який багато допомагає українській армії, дуже відкрита і приємна людина, з великим бажанням і натхненням працювати для своєї країни!» – саме такими словами вона схарактеризувала сучасного спортсмена, який тепер став вагомою частиною партії “Слуга народу”.

Вона розповіла також і про те, що родом Вірастюк із Києва. Але знає його вся країна. Адже він найсильніша людина у світі. Також вже протягом довгого часу він очолює тренерський склад Invictus Games: Team Ukraine і займається реабілітацією ветеранів. Проте зараз він може їм допомогти лише на рівні власних можливостей. А якщо стане вагомою частиною партії, то вже скоро зможе розв'язувати такі питання і на рівні держави.

Сам Василь Вірастюк багато разів ставав чемпіоном світу в силовому багатоборстві. Його нагороджували титулом “Найсильніша людина року” у 2004. Протягом певного часу ми також знаємо його, як постійного учасника різних телевізійних шоу. Проте на те, що він вирішив стати вагомою частиною влади нашої держави, відреагували досить різноманітно.

Але спортсменів колишніх не буває, тож, якщо він все ж таки вирішив діяти, то тепер його нічого не зупинить. Тим паче, що за словами голови парламентської фракції “Слуги народу”, він має досить сильну підтримку з боку партії. Адже, на їхню думку, це сильна, смілива та відчайдушна людина. Він може отримати все, що йому потрібно, при цьому уникаючи використання різних нечесних засобів боротьби. Тож його однопартійці радо вітають його у своєму складі та сподіваються, що вже дуже скоро вони почнуть плідно співпрацювати.


Мої відео