Суми Інформ

Аварія в Дніпрі: водієві завдали безліч ножових поранень просто під час руху!

Аварія в Дніпрі: водієві завдали безліч ножових поранень просто під час руху!
9620 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 11 лютого об 11.40 сталося страшне ДТП. Про це повідомляє поліція. За останніми даними чоловіка зарізали просто серед дороги.

Автівка їхала по Довгинцівському району, коли влетіла в перешкоду. За даними поліції в ній перебувала жінка та чоловік, які почали сильно сваритись.

Спершу у слідства була версія про самогубство. Жінка розповіла, що під час керування автівкою, чоловік був просто в неадекватному стані. Вони протягом довгого часу вже перебувають у стосунках, тож в черговий раз почали сильно сперечатись. Чоловік зовсім злетів з глузду, схопив ножа та почав шматувати сам себе. В результаті такої поведінки він ніс собі травми несумісні з життям. Тож вже мертвим влетів в перешкоду.

Проте наразі в них з'явилась зовсім інша версія того, що ж таки трапилось із чоловіком. Вони переконані, що скоріше за все між чоловіком та жінкою відбулась сильна сварка. Вони довго намагались з'ясувати стосунки, тож жінка розгнівалася та порізала хлопця ножем. В результаті цього і сталося ДТП. Одне з поранень, яке дістав хлопець, було в артерію, тож він помер просто на місці. Через це він врізався в перешкоду. Жінку затримали та продовжують вести розслідування. Остаточної версії наразі немає. Тож наразі намагаються з’ясувати, що трапилось в той день.

Мої відео