Суми Інформ

Скільки коштує жінка на 1 ніч в Дніпрі? Поліція закрила два борделі за одну ніч

Скільки коштує жінка на 1 ніч в Дніпрі? Поліція закрила два борделі за одну ніч
9162 ПЕРЕГЛЯДІВ

Національна поліція в Дніпровській області розповіла про те що вночі з 17 на 18 лютого, вони змогли закрити два борделі. Вони знаходилися на проспекті Поля і вулиці Артеківській, за останніми даними.

Як виявилось, п’ятеро жінок разом орендували дві квартири для того, щоб надавати інтимні послуги чоловікам. З кімнат вони зробили для себе робочі кабінети. Тож за добу вони могли зустрітись з сімома клієнтами. Година такого задоволення коштує 1000 гривень. Тож клієнтів їм вистачало. Поліція конфіскувала все, що свідчило про робочу діяльність жінок. Вони зберігали там телефони, гроші за послуги та інші речі для ведення професійної діяльності. Провину жінок давно вже змогли довести, тепер їм загрожуватиме до 5 років позбавлення волі. А наразі слідство триває.

Також поліція повідомила про те, що сьогодні було збито двох жінок. Потерпілі переходили дорогу на пішохідному переході, коли водій “Еталону” збив їх. Подія трапилась о 9 ранку біля банкетної зали “Пурпурові вітрила”. До приїзду медиків вони все ще були в несвідомому стані. Їх госпіталізували в лікарню, про їхній стан поки нічого не відомо. Поліція повинна встановити всі деталі того, що відбулось. Коли жінки прийдуть до тями, поліціянти поговорять із ними, аби почути їхню версію того, що відбулося. А поки вони намагаються опитати свідків тієї події. Більш детальна інформація буде вже завтра. А поки вони нагадують про те, що дорогу переходити потрібно по зебрі або біля світлофора. Перш ніж йти, переконайтеся, чи зупинились всі авто. Адже народна мудрість в жарт каже: “Пішохід завжди правий, проте не завжди живий”. Тож краще будьте обережними, запевнили в поліції.


Мої відео