Суми Інформ

Завод, який займатиметься глибоким переробленням кукурудзи, вирішили створити в Дніпрі!

Завод, який займатиметься глибоким переробленням кукурудзи, вирішили створити в Дніпрі!
8483 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міський голова Павлограду зазначив, що на Дніпровщині планують збудувати завод, який займатиметься глибоким перероблюванням кукурудзи. Така інформація почала розповсюджуватися з вуст Анатолія Вершини. Він переконаний, що така ініціатива прекрасно відіб’ється на економіці міста. Чоловік також зазначив, що інвестори вже ладні придбати 150 гектарів землі для того, щоб почати будівництво. Також вони планують допомогти із побудовою та придбанням всього необхідного приладдя для розбудови заводу.

Міський голова Павлограду запевнив, що створення цього підприємства сприятиме збільшенню робочих місць, що потягне за собою і покращення рівня життя населення. Один такий завод подарує місту та регіону 2 тисячі нових робочих місць. Зараз, за словами політика, переважна кількість підприємств знаходиться в простої. Деякі з них вже багато місяців не отримували жодних замовлень. Є навіть певний відсоток ризику, що вже дуже скоро вони будуть закриті. А от підприємств з перероблювання в Павлограді немає. Хоча зараз саме вони мають найкращі перспективи для розвитку.

Також мер міста зауважив, що саме кукурудза зараз є популярним напрямком розвитку. З її зерен виробляють багато необхідних для життя речовин: крохмаль, спирт, лізин, глютен, борошно, олії, корми для тварин. Проте це відбувається не з самим продуктом, а вже з результатом його перероблювання. Продавати готовий продукт набагато вигідніше, ніж поставляти сировину. Тому в Павлограді й переконані, що це стане вигідною інвестицією. В цьому випадку саме попит на кінцевий продукт став рушієм створення пропозиції. Тим паче, що в Україні є лише невелика кількість компаній, які здатні надавати послуги такого характеру.

Мої відео