Суми Інформ

Знову пожежа на Дніпровщині: полум’я знищило літню кухню!

Знову пожежа на Дніпровщині: полум’я знищило літню кухню!
8671 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вночі в Нікополі сталася пожежа. Розпочалася пожежа в приватному секторі. За словами ДСНС, полум’я охопило всю літню кухню, тож врятувати не вдалося майже нічого з того майна, яке там зберігалось.

Кухня почала горіти приблизно о 01:20. Принаймні так зазначили у пожежній службі. Отримавши повідомлення про виклик, бригада пожежників одразу направилась за адресою вулиця Козацька. На місці події пожежникам вдалось встановити, що причина спалаху знаходилась в середині приміщення. Проте, що саме стало причиною, поки назвати складно. На приборкання полум’я такої сили бригаді знадобилось півтори години. Та, на щастя жертв серед людського населення не було.

У ДСНС відмітили, що полум’я змогло знищити багато речей домашнього користування. Жертвою події стали меблі та приладдя, які знаходились на території у 12 квадратних метрів. Також зазначили, що о 01:40 пожежу було локалізовано та о 02:50 повністю ліквідовано. Що саме сталося сьогодні вночі та що стало причиною займання намагаються встановити правоохоронні органи. Зараз важко сказати, що зіграло вирішальну роль: неохайність з боку власників приміщення, чи спровокований підпал. Проте поліція пообіцяла розставити всі крапки над “і”.

А ми нагадуємо, що пожежі в Дніпрі стають дедалі частішими. Нещодавно ДСНС звітувало про виникнення полум’ям в хаті, де проживав літній чоловік, який, на жаль, не вижив. Також розповіли про те, що в Новомосковську також постраждав пенсіонер 82 років. Він був 1939 року народження. Полум’я загасили досить швидко, проте це не допомогло зберегти життя людини. Вогонь за 20 хвилин встиг охопити площу у 15 квадратів. Перекидаючись по меблях, він встиг знищити все, що знаходилось в домі. Тож пожежники просять жителів міста бути якомога обережнішими!

Мої відео