Суми Інформ

В дитячій бібліотеці Кривого Рогу відкрила свою виставку Ірина Бердак

В дитячій бібліотеці Кривого Рогу відкрила свою виставку Ірина Бердак
9716 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дванадцятого березня відкрилась виставка Ірини Бедрак. Експозицію складають вироби з натуральних матеріалів: шерсті та акрилу. На унікальні витвори мистецтва можна подивитися в Криворізькій бібліотеці.

Біографія художниці бере свій початок в Київській області. Вона здобула освіту в Дніпропетровському державному університеті. Не дивлячись на технічну освіту, Ірину не полишала любов до малювання. Це хобі в Бедрак з'явилося ще в дитинстві. Навчаючись в школі, вона мріяла працювати дизайнером. Для того, щоб дійти до своєї мети, художниця закінчила багато різних курсів з моделювання, фотографії та вишивання одягу. Тридцять років тому Ірина відвідала Кривий Ріг. Саме в цьому місті вона отримувала перші уроки написання художніх творів аквареллю.

На зорі творчого шляху дівчина виготовляла іграшки технікою “сухого валяння”. Ці роботи радували глядачів на міських виставках. Художниця продовжувала розвиватись та опановувати нові стилі. На одній із багатьох відвіданих нею експозицій, дівчину зацікавили вироби із натуральної шерсті. Роботи були виготовлені технікою “шерстяна акварель”. Бадрак запевняє, що її хобі допомагає розслабитися. Це хороша арттерапія. Ірина постійно вдосконалюється, адже в нашому світі той, хто не розвивається, ніколи не досягне своєї мети. А влаштовуючи майстер-класи, вона передає свої навички іншим людям.

На рахунку Ірини Бедрак вже 4 виставки. На останній експозиції в міській Криворізькій бібліотеці представлено понад 20 робіт жінки. Там всі охочі можуть побачити роботи, виготовлені технікою “шерстяна акварель”, картини з акрилу та вироби з натуральної шерсті. Виставка “Кольоровий світ Ірини Бедрак” буде тривати один місяць.

Мої відео