Суми Інформ

Поліція Кривого Рогу розкрила банду, як розповсюджувала дитяче порно!

Поліція Кривого Рогу розкрила банду, як розповсюджувала дитяче порно!
10217 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні правоохоронці розповіли про те, що вони затримали банду зловмисників, які розповсюджували дитяче порно. Банда з трьох осіб протягом довгого часу намагалась діяти за спиною в правоохоронних органів. Проте поліціянти все ж таки впорались зі своїм завданням та затримали всіх.

За даними слідчих, злочинці розпочали свою діяльність ще у 2020 році. Двоє чоловіків та одна жінка з вересня місяця намагались розповсюдити контент з власних комп’ютерів. Спочатку вони розповсюджували порно-контент, а потім почали робити його за участі дітей. Правоохоронці протягом довгого часу намагались відшукати винних у цій справі, а минулого тижня почали проводити обшуки.

9 та 11 березня слідчі повели обшуки за місцем проживання всіх трьох фігурантів справи. Там вони вилучили 4 ноутбуки, 2 планшети та 5 накопичувачів. Також вони відшукали системний блок та вінчестер. Після того, як поліціянти отримають дані з експертизи, вони відкриють кримінальне провадження, проти всіх трьох учасників угруповування. Їм буде висунуте обвинувачення за частиною 4 статті 301 Кримінального Кодексу України, а саме: ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. На злочинців чекає покарання строком від п’яти до 10 років.

Також нагадуємо, що нещодавно було розкрито справу про те, як дніпрянин дурив всіх жителів нашої країни. Він мав спільників із Вінниці та Одеси. Вони телефонували родичам хлопців та розповідали про те, що їхній “син, брат, чоловік” потрапив до армії. Зараз йому загрожує кримінальна відповідальність. Найбільше вірили чоловікові літні люди, які переказували їм на рахунок великі суми коштів. А для того, щоб у разі чого, схему не розкрили, шахраї вимагали довідку про те, що це добровільний внесок.

Мої відео