Суми Інформ

“Розповсюдження порнографії” – саме за такою статтею поліція відкрила кримінальну справу проти 8-річної моделі та 13-річного блогера!

“Розповсюдження порнографії” – саме за такою статтею поліція відкрила кримінальну справу проти 8-річної моделі та 13-річного блогера!
17209 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно Україною прогриміла новина про те, що двоє дітей на всю країну заявили про свої відносини. 8-річна Мілана та 13-річний Паша розповідають про все, що відбувається в їхніх стосунках у соціальних мережах.

А от поліція вже встигла відкрити кримінальну справу за статтею 301 частиною 1 Кримінального кодексу України. В ній зазначено покарання за ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. У випадку, якщо суд визнає винними дітей, то їм загрожує накладення штрафу від 17 000 до 68 000 гривень або арешт до шести місяців, або обмеження волі строком до трьох років.

Як докази проти них використовують їхній власний блог. Адже там вони вже опублікували фото з обіймами, поцілунками та тим, як вони сплять разом. Все почалось із того, що діти взяли участь в челенджі, під час якого вони прикували себе наручниками один до одного та провели так 24 години. На відео з інтернету поліція вилучила моменти того, як вони спали разом та ходили до туалету.

Микола Кулеба, уповноважений Президента з прав дітей, розповів про те, що це він звернувся до поліції із проханням покласти цьому край. За словами політика, така поведінка є просто неприпустимою для дітей. Її можна навіть назвати аморальною, адже в Мілани та Паші занадто рано з’явились прояви сексуалізованої поведінки.

Мати дівчинки сказала, що не бачить нічого жахливого в тому, що діти зустрічаються. У кожного є право вибору, і це їхнє життя й розбиратись із ним вони будуть самі. А справжнє кохання моделі та блогера мати дівчинки вбивати не збирається. Що ж стосується батька Мілани та рідних хлопця, поліція поки не дає коментарів. Адже вони не коментували те, що відбувається між дітьми.

Мої відео