Суми Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 23 червня 2021 року

327162 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Протягом минулої доби, 22 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню.
Поблизу ЗОЛОТОГО-4 окупанти здійснювали обстріл з ручних протитанкових гранатометів.
Неподалік АВДІЇВКИ російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Біля КРАСНОГОРІВКИ ворог обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів.
Неподалік ЛЕБЕДИНСЬКОГО окупанти обстрілювали наших захисників з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.
Із мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем російсько-окупаційні війська двічі здійснювали обстріл поблизу ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї.
У напрямку СВІТЛОДАРСЬКА ворог здійснював обстріл з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.
У районі населених пунктів МАР’ЇНКА та СВІТЛОДАРСЬК зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10» і «Орлан-3М» відповідно із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавлені засобами РЕБ.
Станом на 7 годину ранку, 23 червня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.
Зокрема, поблизу НОВОСЕЛІВКИ ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру.
Неподалік МАЙОРСЬКА противник застосував проти українських військ ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.
Біля ПІВДЕННОГО російські найманці обстріляли позиції Об’єднаних сил із мінометів 120-го калібру.
Бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає.
На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.
Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників СММ ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.
Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4577 транспортних засоби, 5299 осіб, з яких 4874 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялось 4 особи. Виявлено 58 адміністративних правопорушень.
За вказаний період поліцейськими розкрито 28 злочинів.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1416 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 2167 осіб.
Слава Україні!

Мої відео