Суми Інформ

Генерал Наєв перевірив боєготовність і тилове забезпечення опорного пункту на Київщині

398562 ПЕРЕГЛЯДІВ
Логістичне забезпечення у Північній операційній зоні зосереджено на тому, аби кожен військовослужбовець почувався у польових умовах максимально комфортно, заявляє командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як передає Україна Інформ, про це Командування об'єданих сил ЗС У повідомляє у Фейсбуці.

Наєв відвідав один із опорних пунктів підрозділу, що виконує бойові завдання у Київській області. Генерал-лейтенант проінспектував стан бойової готовності і тилового забезпечення.

Командувач високо оцінив зусилля з організації служби та життєдіяльності цього військового колективу.

"На поточний момент логістичне забезпечення у Північній операційній зоні зосереджено на тому, аби кожен військовослужбовець почувався у польових умовах максимально комфортно. Звісно, це нелегке завдання, тому тилові служби працюють над тим, щоб всі види забезпечення були доведені до кожного військовослужбовця", - зазначив Наєв.

Як ідеться в повідомленні, місця несення служби на позиціях і бліндажі у цьому підрозділі облаштовані надійно та якісно. Враховані особливості рельєфу та дотриманий максимальний комфорт для особового складу, наскільки це можливо у польових умовах.

"Переконався, що з тиловим забезпеченням тут все в порядку. Військовослужбовці забезпечені нормальним харчуванням. Побутові умови досить пристойні. В укриттях тепло та затишно, але немає меж досконалості. Ми й надалі будемо вирішувати питання тилового забезпечення наших військовослужбовців для того, щоб вони почували себе ще більш комфортніше", - підкреслив Наєв.

Візит командувача на позиції ротного опорного пункту співпав зі святом Хрещення Господнього.

"У святковий день хлопці сіли за стіл з вірою в нашу світлу Перемогу. Були розмови про те, як слід бити ворога та спогади про минуле. За їхніми плечима вже дві ротації на схід нашої держави. Це надзвичайні воїни і низький їм уклін і щира подяка! А над подальшим удосконаленням їхнього тилового забезпечення ми будемо працювати й надалі", - зазначив генерал-лейтенант.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Наєва, на ймовірних напрямках наступу російської арміїз півночі встановлено понад 500 тис. протитанкових мін.

Мої відео