Суми Інформ

ГОЛЛІВУДСЬКИЙ АКТОР ШОН ПЕНН ЗАПЛАНУВАВ ЗЙОМКИ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО ФІЛЬМУ ПРО ПОДІЇ В УКРАЇНІ

ГОЛЛІВУДСЬКИЙ АКТОР ШОН ПЕНН ЗАПЛАНУВАВ ЗЙОМКИ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО ФІЛЬМУ ПРО ПОДІЇ В УКРАЇНІ
404868 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один із найіменитіших акторів Голлівуду, режисер культового пригодницького фільму "У дикій глушині"  та активний громадський діяч Шон Пенн приїхав в Україну. Спочатку зірку помітили на публікації ветерана АТО та засновника мережі "Pizza Veterano" Леоніда Остальцева. Пізніше Шон з’явився на Алеї Героїв Небесної Сотні. А згодом він відправився на Донбас, щоб поспілкуватись з українськими військовими та навіч побачити наслідки Російської агресії.

Телеведучій ТСН, Соломії Витвицькій пощастило поспілкуватись з гостем. Вона розповідає, що спершу навіть не впізнала актора на свілині в Інстаграмі Леоніда помилково подумавши, що це просто хтось дуже схожий. Та згодом вирішила написати Леоніду, який  підтвердив, що це справді він.

Остальцев, ексклюзивно розповів телеведучій про візит Шона Пенна в Україну та їхню зустріч. Він поділився, що Шон відвідав Україну разом зі знімальною групою, щоб дізнатися з першоджерел про поді, які відбуваються  на передовій, пройтися вулицями Алеї Небесної Сотні та поспілкуватися з учасниками війни. Також ветеран зазначив, що Пенн доволі проста та компанійська людина, «…навіть не скажеш, що він велика голлівудська зірка з двома «Оскарами». Зустріч з актором відбулася в одній з піцерій Pizza Veterano, де знімальна група спочатку фільмувала процес виготовлення піци, ну а потім вони скуштували приготовану «Пепероні» та «4 сири». Особистий діалог з Пенном тривав доволі довго, повідомив Леонід Остальцев. «…ми довго розмовляли — я дав йому велике 4-годинне інтерв'ю спеціально для фільму». Проте поки що вся інформація зберігається в таємниці.

ООС повідомили, що Шон Пенн побачив результат російської агресії. Пенн мав можливість відвідати один з населених пунктів Приазов'я, який постраждав чи не найбільше, постраждавши від ворожих вторгнень РФ"

Як свідчать очевидці, впродовж свого візиту американський кіноактор зміг пройтися вулицями Широкого, де проходили тривалі бої та й нині доволі  загострена ситуація.

Шона провели бойовими окопами, військовими підрозділами, згодом пригостили традиційним українським борщем.

Один з військовослужбовців розповів, що гостям розповіли про те, яка зараз ситуація в регіоні, поділились складнощами з якими доводиться стикатись та особливості ведення військової служби.

"Пенн дуже уважно слухав, що йому розповідають військові, ставив запитання "де зараз цивільне населення", "чи літають безпілотники", - розповів офіцер.

Потім він сказав, що Шон поділився з військовими своїми планами щодо зйомок документального фільму про Україну. А також розповів, що дуже хотів побачити учасників Революції Гідності (2013-2014 рр.), військовополонених, а також Севастопольських курсантів (нині офіцерів), які на знак протесту заспівали перед окупантами гімн України.

Великою несподіванкою для режисера стала кількість жінок-військових, адже вони не просто виконують всі поставлені задачі на ряду з чоловіками, але й вміло керують бойовими підрозділами на територіях обстрілів.

Раніше про намір американського актора  повідомляла ТСН, яка продемонстувала кадри на яких знімальна група режисера записувала інтерв'ю на вулиці Героїв Небесної Сотні.

Поки що, офіційних заяв про зйомки фільму режисер не оголошував.

Мої відео