Суми Інформ

Американський рок-музикант Босс: разом встаньмо за Україну

Американський рок-музикант Босс: разом встаньмо за Україну
198797 ПЕРЕГЛЯДІВ
Кампанію “Global Citizen’s Stand Up For Ukraine” уже підтримали пів сотні світових зірок 

Американська рок-зірка, співак та гітарист Брюс Спрінгстін (Bruce Springsteen), він же - The Boss, приєднався до знаменитостей, що активно долучилися до гуманітарної програми міжнародної організації “Global Citizen” (“Глобальна громадянськість”) зі штаб-квартирою у Нью-Йорку, яка цього разу у соціальних медіа глобально сприяє українським біженцям.

Масштаби кризи вражають… Наразі через війну в Україні 12 мільйонів людей потребують допомоги. Із них понад 6,5 млн - це внутрішньо переміщені особи. Менш ніж за три тижні понад 3,5 млн громадян залишили Україну, виїхавши до сусідніх країн. Серед них більше 2 млн жінок і дітей.

Отже, всесвітньо відомий Босс із містечка Фріхолд-Боро, штат Нью-Джерсі, не зміг залишатися осторонь, а голосно заступився за Україну та підтримав медіа-проєкт “Global Citizen’s Stand Up For Ukraine”, спрямований на залучення коштів для допомоги українським біженцям. З огляду на ситуацію потрібні не мільйони, а мільярди доларів США.

“Біженці в Україні та по цілому світі нині потребують нашої допомоги. Приєднуйтесь до нас із “E Street Band” (назва акомпануючої групи Брюса Спрінгстіна. - О.Р.) та “Global Citizen”, коли ми разом #StandUpforUkraine (Встань за Україну) і виступаємо за тих, хто переміщений. Кожен заслуговує на безпечні і гуманні умови життя”, - твітнув Босс.

 

Повідомляє УКРІНФОРМ

Теги: Russia attacked Ukraine war, war in Ukraine, війна в Україні, Україна понад усе!
Мої відео